bibeta Tsiounh


Γεννήθηκε το 1934. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.

Φιλμογραφία Ο θαυματοποιός (1969)
Ξεχασμένοι ήρωες (1966)
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)
Αμφιβολίες (1964) [Λένα Κορωνέλου]
Αυτό το κάτι άλλο! (1963) [Έλλη Σπαρτάλη]
Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963) [Ελίνα Ζορμπά]
Οργή (1962) [Τερέζα Βενιέρη]
Σειρές που έχει παίξει
Ιστορίες με απρόοπτο τέλος 1989 ΕΤ2
Κόντρα στον άνεμο 1980 ΕΡΤ
Μαύρο κλειδί 1973
ΥΕΝΕΔ Ξενοδοχείο ο 7ος ουρανός 1972 ΕΙΡΤ
Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα 1987 ΕΡΤ2
Παραστρατημένοι (Οι) 1979 ΕΡΤ
Τρεις Χάριτες 1990 MEGA