ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΟ ΠΑΧΤΟΥΡΙ

Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει μεταφορά αντικειμένων στο χωριό με φορτηγό. Όσοι από τους συγχωριανούς μας θέλουν να στείλουν έπιπλα , μεγάλα αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ. στο χωριό, ο συμπατριώτης μας Χρήστος Στασινός μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα τη μεταφορά τους. Θα γίνει ομαδική αποστολή γιατί έτσι στοιχίζει φθηνότερα στον καθένα μας.

Το τηλέφωνο του Χρήστου για προσωπική συνεννόηση είναι: 6974147707.

Επικοινωνήστε το ταχύτερο μαζί του, για να μπορέσει να συντονίσει σωστά την παραλαβή των αντικειμένων από το σημείο που θα ορίσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

ΕΚΛΟΓΕΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2018

Οι εκλογικές διαδικασίες της Αδελφότητας Παχτουριωτών που έλαβαν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου, μετά και τα όσα συνέβησαν (ή δε συνέβησαν) στην Απολογιστική Συνέλευση, και τα όσα ακολούθησαν με την μη υποβολή υποψηφιοτήτων, δεν επέφεραν καμία ουσιαστική αλλαγή στο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς τα ίδια πρόσωπα θα απαρτίζουν και το νέο.

Τυπικά θα αναφέρω τα ονόματα για υπενθύμιση: Ασπιώτη Σοφία, Βασιλάρας Βασίλης, Βασιλάρα Λιάννα, Λάκκας Άρης, Μπανούζας Νίκος, Παπακώστα Μαρία, Τσιρογιάννη Ξένια.

Ευχαριστούμε θερμά τους 40 Παχτουριώτες που έλαβαν σοβαρά υπόψη τους την κρισιμότητα της διαδικασίας και ήρθαν και ψήφισαν προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει ο Σύλλογος.