ΕΚΛΟΓΕΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2018

Οι εκλογικές διαδικασίες της Αδελφότητας Παχτουριωτών που έλαβαν χώρα στα γραφεία του Συλλόγου, μετά και τα όσα συνέβησαν (ή δε συνέβησαν) στην Απολογιστική Συνέλευση, και τα όσα ακολούθησαν με την μη υποβολή υποψηφιοτήτων, δεν επέφεραν καμία ουσιαστική αλλαγή στο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς τα ίδια πρόσωπα θα απαρτίζουν και το νέο.

Τυπικά θα αναφέρω τα ονόματα για υπενθύμιση: Ασπιώτη Σοφία, Βασιλάρας Βασίλης, Βασιλάρα Λιάννα, Λάκκας Άρης, Μπανούζας Νίκος, Παπακώστα Μαρία, Τσιρογιάννη Ξένια.

Ευχαριστούμε θερμά τους 40 Παχτουριώτες που έλαβαν σοβαρά υπόψη τους την κρισιμότητα της διαδικασίας και ήρθαν και ψήφισαν προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει ο Σύλλογος.

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΧΤΟΥΡΙΩΤΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΧΤΟΥΡΙΩΤΕΣ

Η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων έλαβε τέλος με την παρέλευση του χρονικού ορίου, τόσο μέσω της παρουσίας του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της Αδελφότητας, όσο και ηλεκτρονικά. Δυστυχώς μετά λύπης και πλήρους απογοήτευσης, δε βρέθηκε ούτε ένας (!!) να εκφράσει το ενδιαφέρον του για να συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες και κατ' επέκταση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Κατόπιν πολύωρων συζητήσεων του απερχόμενου Δ.Σ. και προκειμένου να μη μπει σε περιπέτειες ο Σύλλογος (παρόλο εμείς που το απαρτίζαμε ως τώρα έχουμε φτάσει στα όριά μας), αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε ψηφοδέλτιο, να μην πραγματοποιήσουμε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και να προχωρήσουμε τις διαδικασίες εκλογών. Ως εκ τούτου, προκηρύσσονται εκλογές την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2018 στα γραφεία του Συλλόγου (Ηλιουπόλεως 38-40, Αθήνα) και ώρες 11 π.μ. με 5 μ.μ. Στα γραφεία θα βρίσκεται το μοναδικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής κ. Αχιλλέας Καρούλας, προκειμένου να αναλάβει τις διαδικασίες. Ως Παχτουριώτης καλώ όλους τους συμπατριώτες μου να προσέλθουν την προαναφερθείσα ημερομηνία να ψηφίσουν και να αποδείξουν ότι στηρίζουν σε ΟΛΑ τον Σύλλογό μας και όχι μόνο στις εκδηλώσεις!! Η απογοητευτική προσέλευση και στη φετινή εκλογο-απολογιστική συνέλευση ας ελπίσουμε να μη γίνει παράδειγμα προς μίμηση αλλά προς αποφυγή!!